Rate this item
(0 votes)

Podrska Radio Fenjer-u

By Published June 01, 2011

Zašto slušati Radio Fenjer?

Razloga je mnogo, ali možda od nekih su; zato što smo unikatni, jer imamo čaršijske priće, jer smo kulturni, jer imamo najbolje izvore vijesti, jer nikad nismo puštali ništa osim Bosanske estrade, jer nema reklama, jer radimo iz dobre volje već skoro 5 godina... muzičke želje...

 

Zašto postoji Radio Fenjer?

Od 12-tog juna 2005-te, od kada je zaživjela ideja da ostvarimo još jedan alat, putem kojeg će se; istina historije Bosne i Hercegovine čuti, putem kojim se neće zaboraviti zločini i žrtve naše Vlasenice i naše BiH, putem kojim će se širiti istina o ratnim zločincima, putem kojim će svakako i naša raseljena dijaspora družiti pored jednog Fenjer-a koji kao bar jedna zraka sija prema našoj dalekoj Bosni.

Šta su to čaršijske priče?

Čaršijske Priče su priče naših Bošnjaka, zapisi o Bošnjačkim herojima, legendama, nostaliji za Bosnom, našim krajevima, našim sokacima, našim avlijama, mirisima Bosne i našim događajima, kao i iskustvima, poukama, i našoj kulturi... kroz književnost, poeziju, pjesme, stihove, običaje i Islam.
 
Baš one priče koje se često i uz kahvu i fino društvo dijele i prepričavaju... te priče mi želimo podijeliti, uz vašu pomoć i sa drugim slušaocima... pišite nam ili ako možete snimite audio ili video isječak.

Zašto nam treba podrška?

Kao jedan građanski radio, ovisni smo o podršci naših slušalaca... Dok u zadnje vrijeme imamo sve više i više slušalaca širom svijeta, financijska podrška se istanjila. Nemoj te se varati, Radio Fenjer se nikad neće ugasiti, ali će nam biti puno lakše plaćati servis za emitovanje uz vašu pomoć. Ne tražimo donacije, nego vas molimo da uplatite onoliko koliko slušate i koliko vam se sadržaj našeg programa i muzičkog sastava sviđa.

Takođe, ako imate želju i volju da radite na Radio Fenjer-u, javite nam se.

Zašto reklamirati na Radio Fenjeru?

Radio Fenjer je slušan u 27-am zemalja svijeta (pretežno u Sjevernoj Americi i Evropi), kao i u 19-st država u S.A.D-u. Emitovanje je non-stop, kod uživo dvo-satne emisije su emitovane svake Nedelje od 12:00 do 2:00pm ET. Ako ste vlasnik male kompanije ili ste privatnik, i ako vam je naše lokalno i internacionalno tržište potrebno da reklamirate vaš servis ili produkt... iskoristite našu prezentaciju širom svijeta. Javite nam se.

Kako možete pomoći? (javite nam se preko)
Tel./SMS: (574)360-3307
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
FaceBook grupa: Radio Fenjer-aši
Twitter: http://twitter.com/RadioFenjer
PayPal: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Online domacija: na stranici www.RadioFenjer.com

Imamo i mogučnost da preko privatnih poruka/emaila, procesujemo broj kreditnih kartica (samo ako je potrebno)

FaceBook chat: tokom uživo emisije
Adresa: Radio Fenjer, 719 Lovechio Dr., Mishawaka, IN 46544, U.S.A.

Čujemo se u Nedelju u 12:00ET... do tada šaljite vaše Muzičke Želje.

Unaprijed zahvalni,

Sanel Babić

Read 2397 times Last modified on Thursday, 24 November 2016 12:59
Login to post comments

O nama

  • Radio Fenjer u svom peto-godišnjem radu je naučio mnogo toga, a posebno da nismo tu samo da puštamo muziku nego da širimo plod naše bošnjačke kulture.

Kontakt

Parker, CO 80138
USA
www.radiofenjer.com

Mantra

  • "Tuđe nećemo, svoje ne damo."