Šta jesmo, a šta nismo

Radio Fenjer u svom peto-godišnjem radu je naučio mnogo toga, a posebno da nismo tu samo da puštamo muziku nego da širimo plod naše bošnjačke kulture.

 

Prije 5 godina smo odlučili da puštamo ekskluzivno Bosansku estradu... za sve slušaoce koji žele više "Balkana", imate desetine Radio verzija sa tim tipom muzike. Do te odluke smo došli samom analizom da želimo pomoči Bosanskoj estradi, posvetiti vremena i pažnje novim zvijezdama i onim koji to žele postati. Drugi razlog je sama logisika Radio biznisa, jer jednostavno nemamo osoblja koje će pratiti 3-5 drugih zemalja, koji radije reklamiraju svoje.

Tuđe nećemo, svoje nedamo. 

Nismo ekskluzivno religiozan radio... niti ekskluzivno politički. Podržavamo žurnalističke standarde i etiku. Tu smo za našu zajednicu, vaša pitanja... vaše brige su i naše.

Portal RadioFenjer-a će imati i Bosanske i Američke artikle.

Kakav je sadržaj programa?

U programu čemo uključiti sve uvezi naše zajednice Bošnjaka i okolini u kojoj živimo; kulturi, vjeri, politici, entertainmentu, nauci... i ličnom mišljenju.

Šta nam je cilj?

Radio Fenjer u svom peto-godišnjem radu je naučio mnogo toga, a posebno da nismo tu samo da puštamo muziku nego da širimo plod naše bošnjačke kulture.

Kako vi možete doprinjeti Radio Fenjer-u?

Više ušiju, više pažnje... Slobodno nam šaljite informacije o novim izdanjima (Albumima, Singlovima, Koncertima)... ako i njima saznate prije nas. Šaljite vaše muzičke želje tokom naše uživo emisije...

Kako podržati rad Radio Fenjer-a?

Dragi Fenjer-aši, FaceBook prijatelji, Vlaceničani i Bošnjaci širom dijaspore... ako cijenite i uživate u kulturnom programu Radio Fenjer-a, podržite naš rad i zalaganje, i podržite Bošnjačku estradu. Reklamirajte vaše proizvode, servise, događaje na radiju ili stranici. Radije bih promovisali iste servise i produkte "made in BiH" nego drugih. Cjenovnik možete naći pod sekcijom "Marketing". Drugo, kao slušaoc, postanite član Radio Fenjer-a uz godišnju preplatu od $27 ili 25 Eura i uživajte uz Radio Fenjer znajući da ste vi uradili svoj dio.

Svi naši dosadašnji projekti koji su činili Radio Fenjer, tj. ono što je postao danas, uz zadnju Bošnjačku estradu, čaršijske priče, akcije Radio Fenjer-a, podrška i promocija svih bošnjačkih organizacija, biznisa i akcija, je direktan rezultat vašeg angažovanja.

Hvala svima.

O nama

  • Radio Fenjer u svom peto-godišnjem radu je naučio mnogo toga, a posebno da nismo tu samo da puštamo muziku nego da širimo plod naše bošnjačke kulture.

Kontakt

Parker, CO 80138
USA
www.radiofenjer.com

Mantra

  • "Tuđe nećemo, svoje ne damo."