Vijesti

Vijesti (41)

Za Bosansku zajednicu u Denver-u, koja broji nekih 500+ porodica, koncerti i posjete pjevača iz BiH su rijetke. Zadnju žurku priredila nam je Hanka Paldum, kao i posjeta Armina Muzaferije i Eldina Huseinbegović-a. Ali dugo isčekivana posjeta i koncert od "Rock Ko Fol" benda (Dinko Salihović, Elvis Katić, Almir Crnović) koju je priredio "Denver-Raja Entertainment" 24-tog Februara ove godine za mnoge ova noč će ostati ne zaboravna. Možda ne po lokalu ili hrani ;) ali definitivno po kvalitetu muzike, nezaboravnim melodijama balkana, ritmom i tempom od 40 pjesama, i 1 pauzi u 5 sati. Oni koji su mogli doći, oni koji su platili $30 za karte vrijedne $300, svaki cent se isplatio desetostruko. Iz ličnog isustva mogu reći da je pored intenzivnog zvuka do kostiju, igre/plesa,…

Radio Fenjer - Epizoda 9

in Vijesti
February 26, 2017
Iz programa Radio Fenjer-a danas, kao što to uvijek očekujete imamo za vas spremljene:

Radio Fenjer - Epizoda 8

in Vijesti
February 22, 2017
Iz programa Radio Fenjer-a danas, kao što to uvijek očekujete imamo za vas spremljene:

Radio Fenjer - Epizoda 7

in Vijesti
February 12, 2017
Iz programa Radio Fenjer-a danas, kao što to uvijek očekujete imamo za vas spremljene:

Radio Fenjer - Epizoda 6

in Vijesti
February 05, 2017
Iz programa Radio Fenjer-a danas, kao što to uvijek očekujete imamo za vas spremljene:
Za sve vas koji se niste mogli uključiti UŽIVO u program u Subotu 1.28.2017, snimljena epizoda je konačno na našoj stranici Radio Fenjer-a www.radiofenjer.com. Snimak možete nači na par mjesta... sa desne strane naše web stranice (u plavom) "Zadnja Emisija", ili pod linkom "Snimljene Emisije"... možete to uraditi i preko portala SoundCloud stranice, samo preko ove opcije ne možemo pratiti trafiku, tj. koliko puta se preslušava :) Uglavnom nam javite vaše utiske... Snimak: http://www.radiofenjer.com/Snimljene Emisije/Radio Fenjer Epizoda 5 - 226_1-268-2017.mp3 "Nije važno ko smo i šta smo, nego šta nismo." - Radio Fenjer Ponuda: reklamirajte 1 mjesec na Radio Fenjer-u sa 75% popusta.
Za sve vas koji se niste mogli uključiti UŽIVO u program u Subotu 1.21.2017, snimljena epizoda je konačno na našoj stranici Radio Fenjer-a www.radiofenjer.com. Snimak možete nači na par mjesta... sa desne strane naše web stranice (u plavom) "Zadnja Emisija", ili pod linkom "Snimljene Emisije"... možete to uraditi i preko portala SoundCloud stranice, samo preko ove opcije ne možemo pratiti trafiku, tj. koliko puta se preslušava :) Uglavnom nam javite vaše utiske... Snimak: http://www.radiofenjer.com/Snimljene Emisije/Radio Fenjer Epizoda 4 - 225_1-21-2017.mp3 "Nije važno ko smo i šta smo, nego šta nismo." - Radio Fenjer Ponuda: reklamirajte 1 mjesec na Radio Fenjer-u sa 75% popusta.
Za sve vas koji se niste mogli uključiti UŽIVO u program u Subotu 1.7.2017, snimljena epizoda je konačno na našoj stranici Radio Fenjer-a www.radiofenjer.com. Snimak možete nači na par mjesta... sa desne strane naše web stranice (u plavom) "Zadnja Emisija", ili pod linkom "Snimljene Emisije"... možete to uraditi i preko portala SoundCloud stranice, samo preko ove opcije ne možemo pratiti trafiku, tj. koliko puta se preslušava :) Uglavnom nam javite vaše utiske... Snimak: http://www.radiofenjer.com/Snimljene%20Emisije/Radio Fenjer Recording Epizoda 3 - 224_1-14-2017.mp3 "Nije važno ko smo i šta smo, nego šta nismo." - Radio Fenjer Ponuda: reklamirajte 1 mjesec na Radio Fenjer-u sa 75% popusta.
Za sve vas koji se niste mogli uključiti UŽIVO u program u Subotu 1.7.2017, snimljena epizoda je konačno na našoj stranici Radio Fenjer-a www.radiofenjer.com. Snimak možete nači na par mjesta... sa desne strane naše web stranice (u plavom) "Zadnja Emisija", ili pod linkom "Snimljene Emisije"... možete to uraditi i preko portala SoundCloud stranice, samo preko ove opcije ne možemo pratiti trafiku, tj. koliko puta se preslušava :) Uglavnom nam javite vaše utiske... Snimak: http://www.radiofenjer.com/Snimljene Emisije/Radio Fenjer Recording Epizoda 2-223_1-7-2017 Edited.mp3 "Nije važno ko smo i šta smo, nego šta nismo." - Radio Fenjer Ponuda: reklamirajte 1 mjesec na Radio Fenjer-u sa 75% popusta.
Za sve vas koji se niste mogli uključiti UŽIVO u program u Subotu 31.12.2016, snimljena epizoda je konačno na našoj stranici Radio Fenjer-a www.radiofenjer.com. Snimak možete nači na par mjesta... sa desne strane naše web stranice (u plavom) "Zadnja Emisija", ili pod linkom "Snimljene Emisije"... možete to uraditi i preko portala SoundCloud stranice, samo preko ove opcije ne možemo pratiti trafiku, tj. koliko puta se preslušava :) Uglavnom nam javite vaše prve utiske... http://www.radiofenjer.com/Snimljene Emisije/Radio Fenjer Recording Epizoda 1-222_31-12-2016 Edited.mp3 "Nije važno ko smo i šta smo, nego šta nismo." - Radio Fenjer Ponuda: reklamirajte 1 mjesec na Radio Fenjer-u sa 75% popusta.
Page 1 of 3

O nama

  • Radio Fenjer u svom peto-godišnjem radu je naučio mnogo toga, a posebno da nismo tu samo da puštamo muziku nego da širimo plod naše bošnjačke kulture.

Kontakt

Parker, CO 80138
USA
www.radiofenjer.com

Mantra

  • "Tuđe nećemo, svoje ne damo."